Leveranstid

På Bente Norseth Karlsen förstår vi vikten av snabb och pålitlig leverans för våra kunder över hela världen. Därför är vi stolta över att erbjuda gratis frakt för alla beställningar över SEK 600, oavsett var du befinner dig. Vårt mål är att göra din shoppingupplevelse så smidig och trevlig som möjligt. Här hittar du all information du behöver om vår globala leveransprocess.

1. Globalt erbjudande om gratis frakt

Alla beställningar med ett totalt värde på SEK 600 eller mer (före skatter och efter eventuella rabatter) kvalificerar för gratis frakt. Detta erbjudande gäller för kunder över hela världen. För beställningar under SEK 600 tillkommer vanliga fraktkostnader.

2. Leveransmetoder

Vi samarbetar med ledande internationella kurirföretag för att säkerställa pålitlig leverans av dina beställningar. Våra leveranspartners inkluderar [Namn på kurirföretag, till exempel DHL, FedEx, UPS, USPS]. När din beställning skickas kommer du att få ett spårningsnummer via e-post, så att du kan följa leveransens framsteg.

3. Leveranstider

För beställningar som kvalificerar för gratis frakt är den uppskattade leveranstiden 15-30 dagar. Observera att den faktiska leveranstiden kan variera beroende på din region och andra faktorer såsom tullklarering, väderförhållanden, helgdagar och effektiviteten hos kurirföretaget.

4. Orderbehandlingstid

Vi strävar efter att behandla alla beställningar inom 1-2 arbetsdagar. När din beställning skickas kommer du att få ett bekräftelsemejl med spårningsinformation.

5. Tullavgifter och skatter

Observera att alla tullavgifter, skatter eller avgifter som är kopplade till internationell frakt är kundens ansvar. Vi rekommenderar att du kontaktar ditt lokala tullkontor för att få information om eventuella kostnader.

6. Leveransproblem

Om du upplever problem med leveransen, till exempel en försenad eller saknad leverans, vänligen kontakta vår kundtjänst på service@https://www.bentenorseth-karlsen.com. Vi hjälper dig gärna att lösa problemet.

Genom att erbjuda gratis frakt för beställningar över SEK 600 till kunder över hela världen hoppas vi göra din online-shoppingupplevelse ännu mer angenäm. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor eller funderingar angående vår globala leveransprocess. Trevlig shopping!