Betalningsalternativ

På Bente Norseth Karlsen förstår vi att det är viktigt att erbjuda en mängd säkra och bekväma betalningsalternativ till våra kunder över hela världen. Vi är engagerade i att erbjuda en problemfri och trevlig shoppingupplevelse, och det inkluderar att göra betalningsprocessen så enkel som möjligt. Nedan hittar du all information du behöver om våra accepterade betalningsmetoder.

1. Accepterade betalningsmetoder

Vi accepterar följande betalningsmetoder för din bekvämlighet:

– Stora kredit- och betalkort (Visa, MasterCard, American Express, Discover)
– PayPal
– Apple Pay
– Google Pay

2. Säkerhet

Vi tar säkerheten för dina personliga och ekonomiska uppgifter mycket seriöst. Alla transaktioner på vår webbplats skyddas med SSL-krypteringsteknik (Secure Socket Layer). Detta säkerställer att dina betalningsuppgifter överförs säkert och krypteras för att förhindra obehörig åtkomst.

3. Valutaomvandling

Alla priser på vår webbplats visas i EUR. Om du gör ett köp från ett annat land kan det slutliga beloppet som debiteras på din betalningsmetod variera på grund av växelkurser och eventuella avgifter som tas ut av din finansinstitut. Vi rekommenderar att du kontrollerar med din bank eller kortutfärdare för de mest aktuella växelkurserna och eventuella ytterligare avgifter som kan gälla.

4. Betalningsbehandling

Din betalning kommer att behandlas omedelbart efter att köpet har slutförts. Se till att du tillhand ahåller korrekta betalningsuppgifter för att undvika förseningar i behandlingen av din beställning. Om det uppstår problem med din betalning kommer vårt kundtjänstteam att kontakta dig via e-post eller telefon för att lösa problemet.

5. Återbetalningar och returer

Om du behöver begära en återbetalning eller returnera en vara, vänligen se vår retur- och återbetalningspolicy för detaljerad information om hur du går tillväga.